2012. április 10., kedd

Új projekt

Rendhagyó módon most nem egy megtett kirándulásról, hanem egy jövőbeli projektről írok. Ez nem más mint a geocaching. Ez tulajdonképpen egy világméretű játék amiben GPS koordináták alapján kell megkeresnünk ú.n.  geoládákat. Ezek a ládák különböző "kincseket" tartalmaznak, amikből vihetünk magunkkal bármit, de helyette ott is kell hagynunk egy hasonló értékű tárgyat. De hogy mi is ez pontosan arról itt találhat információt a kedves olvasó.
Bárki által játszható, csupán be kell regisztrálni a honlapon, és el kell fogadni a Geocaching Szabályzatot. Továbbá ajánlott mindenkinek aki szeret a természetben lenni, mozogni kicsit, vagy csak szereti átélni a keresés és a megtalálás izgalmát, vagy esetleg mindkettőben örömét leli.

Következő kirándulásokkor tehát erre is fogunk koncentrálni, illetve lesz majd alkalom amikor csakis ezért kelünk útra, talán ötleteket adva másoknak. Ilyenkor is fogok azért pár sort írni a környéken fellelhető látványosságokról,  már csak azért is, hogy beleillő legyen a blog profiljába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése