2019. március 9.

Költözés

Kedves Olvasó!

Jó ideje nem találkozhattál itt egyetlen bejegyzéssel sem. Ennek több oka is van, az idő, a lelkesedés hiánya, illetve jóval kevesebbet is jártunk kirándulni, így nagyon nem is volt miről írni. A lényeg az, hogy a közeljövőben ezen változtatni szeretnénk, ezáltal újabb történetek várhatóak, viszont nem a megszokott oldalon.

A blogot elköltöztetjük egy másik szolgáltatóhoz. Az új helyre már át is pakoltam az összes meglévő bejegyzést, tehát az új tartalmak mellett, a régiek is elérhetőek lesznek ott.
Egy kicsit viszont a név megváltozott. Egyrészt azért, mert a korábbi időszak vége felé már nem csak egyedül írtam a bejegyzéseket, másrészt azóta három fősre bővült a csapatunk. A korábbi név tehát már abszolút nem felelt meg a valóságnak.
A Faceook-oldalról még pár gondolat. Annak ellenére, hogy új tartalmat nem kapott, sorra jöttek az újabb és újabb követők. Ennek hatására úgy döntöttünk, hogy ott megosztjuk a kalandjainkat, de korántsem került fel még így sem oda minden. Ezek után természetesen sűrűbben fogunk jelentkezni ott is.

Köszönjük az eddigi és az ezt követő figyelmet:
Fülöp Család


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése